На Прикарпатті збирають кошти на квартиру для молодої пари незрячих


У Калуші збирають кошти, щоб викупити помешкання для молодої пари незрячих.

Калуські активітси звертаються з проханням про надання посильної фінансової допомоги для придбання квартири молодій сім'ї незрячих Вікторії та Андрія Нечитайлових, пишуть Вікна. 

Обидва — інваліди І групи категорії Б, на даний момент — безробітні. Нечитайлова (Яричевська) Вікторія Іванівна, 1975 року народження, закінчила Генічеське медучилище та Львівську Богословську семінарію, автор поетичних збірок.

Нечитайлов Андрій Віталійович, 1981 року народження, закінчив філософський факультет Прикарпатського національного університету. Наразі безробітний та перебуває на обліку у Калуському міськрайонному центрі зайнятості.

Андрій та Вікторія одружилися у 2011 році. Роком пізніше у них народилась донька Богданочка.

Оскільки у матері Вікторії житло зовсім відсутнє, а у батьків Андрія житлова площа невелика, то чотири роки ця сім’я проживала в орендованій квартирі. На даний час орендодавець квартиру продає і дав два місяці часу на виселення. Знайти оренду іншої квартири для незрячих людей практично неможливо. Тому люди доброї волі, які особисто знайомі з сім’єю Нечитайлових, прийняли рішення викупити для них квартиру, у якій вони досі проживали. Мова йде про двокімнатну квартиру у панельному будинку без індивідуального опалення, без ремонту, загальною площею 47,5 кв. метри, збудованому у ра¬дянські часи. Її вартість становить 165 тисяч гривень.

Активісти сподіваються на підтримку.

Для збору коштів відкрито рахунок

на ім’я уповноваженого представника-волонтера:

Одержувач: Циркот Василь Іванович

р/р: 26204703112400

Код одержувача: 1519211699

Банк одержувача: АТ «Дельта Банк»

Код банку одержувача: 380236

Призначення: матеріальна допомога для Нечитайлової Вікторії Іванівни.

Координати: Циркот Василь Іванович, уповноважений представник-волонтер з питань збору пожертвувань — +38 (03472) 6-41-99 (дом.), (066) 563-82-01 (моб.), Нечитайлова Вікторія Іванівна — (095) 765-06-48 (моб.).