На Прикарпаття прибуде численна делегація зірок шоу-бізнесу


Вітчизняні знаменитості планують провести Різдвяні свята в Яремче , завітати на фестиваль Зимовий Романтик Фест- 2014 .

Актор Володимир Горянський з дочкою Машею , актриса Ольга Сумська з чоловіком та доньками Антоніною та Ганною , Міс Україна Влада Литовченко , співаки Віталій Козловський та Віктор Павлик , телеведуча Лєра Черненко планують зібратися в Прикарпатті, - пишуть Версії з посиланням на журнал "Наталі".

У всіх зірок грандіозні плани на прийдешні свята . Наприклад , Ольга Сумська та Влада Литовченко зізнаються, що в Яремче мріють навчитися готувати справжню кутю з медом і маком. Цьому їх взявся навчити місцевий кухар , який добре знає тонкощі карпатської кухні .
« Я мрію спробувати безліч карпатських страв , деякі з них навчитися готувати , - каже Влада. - Ще буду кататися на лижах і зігріватися глінтвейном , а ще - поїду на ринок в містечко Коломия за карпатським чаєм і грибами ».

Володимир Горянський , який готується відбути в Карпати разом з дочкою Машею , планує також покататися на лижах. «Ми з Машею вже зібрали у валізу все екіпірування , - говорить Горянський , - купили Маші новий лижний костюм , черевики і шолом. Дочка з трьох років стоїть на лижах і цього року планує відшліфувати майстерність ».

На ринок збирається заглянути і Віктор Павлік. Для мами він планує купити гуцульську настоянку під назвою « Корінця ». «Це настоянка на травах , - пояснює співак , - в Карпатах її приймають у всередину для лікування і профілактики мільйона хвороб , а також використовують для розтирання. Ще придбаю овечу шкуру. На подарунок. Поки , правда , не знаю для кого » .

До речі , улюбленими стравами Віктора Павліка є - банош , бограш і боб- гуляш . « Цим і не тільки годуватимуть зірок на фестивалі Зимовий Романтик Фест- 2014 в Яремче , - розповідає організатор фестивалю Іван Гаврон , - також їх чекає першокласний баранчик на рожні , а ще - більше 30 метрів гуцульських ковбасок гриль».