На Тлумаччині горів комбайн, а на Калущині - вантажівка


Протягом доби прикарпатські вогнеборці ліквідували 13 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Так, 9 жовтня о 09:37 в селі Котиківка Коломийського району виникла пожежа побутового сміття, на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 09:53 в селі Князівське Калуського району виникла пожежа моторного відсіку вантажного автомобіля «УРАЛ». Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15.38 селі Олеша Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 15:40 в селі Козарі Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:00 в селі Новий Мартинів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 450 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:20 в місті Калуш на вулиці Височанка виникла пожежа трансформаторної підстанції 6 кВт на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:12 селі Черніїв Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:28 в селі Грушка Івано-Франківського району виникла пожежа полови сої в молотильному відсіку комбайна “John Deere”. Горів бункер комбайна "John Deere", який знаходився на полі. Площа пожежі на момент прибуття рятувальників становила 3 м.кв. Вогнеборці оперативно погасили займання та не допустили поширення вогню на інші частини комбайна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:35 в селі Турка Коломийського району виникла пожежа покрівлі господарської будівлі в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:59 в селі Кукільники Івано-Франківського району виникла пожежа покрівлі одноповерхового продуктового магазину. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 жовтня о 01:15 в місті Івано-Франківськ на вулиці Героїв УПА виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 03:53 в селі Стрільче Коломийського району виникла пожежа покрівлі недіючого житлового будинку в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 05:25 в місті Калуш на вулиці Писарська виникла пожежа покрівлі недіючої будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!