Напальчники для ніг від ТМ FootСare – для вашої легкої та комфортної ходьби


Активний рухливий спосіб життя, робота “на ногах”, часте носіння незручного вузького взуття, вроджені проблеми – все це призводить до розвитку захворювань стоп, дискомфортних та хворобливих відчуттів під час ходьби. Однак сучасні досягнення в галузі медицини дозволяють з легкістю вирішити більшість проблем. І тому передбачені ортопедичні вироби – устілки, вкладиші, міжпальцеві перегородки, напальчники. Про функцію, переваги та особливості останніх ви дізнаєтеся нижче.

Область застосування та показання до використання напальчників

Напальчник – ортопедичний виріб, що забезпечує додатковий комфорт під час ходьби, захист міжпальцевого простору від мозолів, натоптишів та інших ушкоджень. Також ортопеди рекомендують використовувати напальчник для пальців ніг за таких показань:

● схильність до появи мозолів, наявність ушкоджень шкірного покриву різної етимології;

● пальці, що перехрещуються, кігте- і молоткоподібні;

● болючі відчуття при ходьбі;

● дискомфорт під час ходьби, викликаний незручним вузьким взуттям.

Інноваційні матеріали та високий рівень комфорту – більше про переваги напальчників FootCare

Ортопедичні вироби FootCare мають високу популярність серед професіоналів та звичайних покупців. І перші, і другі оцінили їхню надійність, якість, зручність використання. Виготовляються напальчники із сучасного інноваційного матеріалу – ComfortGel. Він максимально наближений за фактурою та щільністю до природного шкірного покриву людини. Матеріал пройшов ряд перевірок, а вироби з нього можуть застосовуватися навіть людьми, які хворіють на цукровий діабет.

Рекомендації щодо догляду та використання напальчників

Безперервно носити напальчники можна не більше 12 годин на день. Ортопеди рекомендують періодично знімати виріб та давати пальцям “відпочити”.

Гелеві напальчники відрізняються практичністю у використанні та простотою у догляді. Підтримувати чистоту виробу дуже просто – необхідно регулярно промивати його водою кімнатної температури. Для більшої ефективності використовуйте мильний розчин.

Напальчники, виготовлені з матеріалу ComfortGel, мають відмінні експлуатаційні характеристики, не вбирають запахи і забезпечують високий рівень комфорту під час застосування.

Де можна купити напальчник оптом?

Знайти найкращий асортимент ортопедичних виробів для вирішення різних проблем та захворювань стоп ви зможете у лінійці товару ТМ FootCare від компанії "Волсмарт". У самій назві бренду закладено головну його місію – догляд за ногами.

Серед продукції ТМ FootCare представлені як напальчники для великого пальця, так і чохли для інших пальців ніг. Вироби розроблені у тісній співпраці з американськими експертами та найкращими спеціалістами в галузі ортопедії.

На офіційному сайті компанії Волсмарт ви зможете знайти всю актуальну інформацію про вироби бренду, а також ознайомитися з умовами співпраці. Оптовий продаж напальчників здійснюється на взаємовигідних умовах для всіх зацікавлених фізичних та юридичних осіб.

Оскільки фірма “Волсмарт” – виробник продукції FootCare, ми можемо сформувати для своїх клієнтів не просто лояльну цінову політику, а й гарантувати бездоганну якість товару. Регулярний моніторинг та контроль виробничого процесу та лише найкращі вироби на виході – пріоритетні для нас завдання.

Стати оптовим покупцем дуже просто – потрібно зробити лише 3 кроки:

● Клікнути на сайті на розділ “Купити оптом”.

● Заповнити просту онлайн-форму реєстрації.

● Увійти в особистий кабінет під своїм логіном та паролем.

Придбати напальчники FootCare можна і в роздріб в одному з наших стаціонарних медмагазинів або онлайн-магазині з доставкою по Україні.

Щоб отримати додаткову інформацію щодо умов продажу, способу доставки та форми оплати, а також отримати професійні консультації щодо вибору продукції, звертайтесь за допомогою до наших спеціалістів.