Наша міліція нас береже: П'яний житель Прикарпаття побив трьох правоохоронців


На Косівщині міліціонери затримали нетверезого чоловіка, який, після того як вчинив бійку в одному із розважальних закладів району, завдав тілесних ушкоджень народним захисникам.

В ніч на 16 червня, близько опівночі, до чергової частини Косівськогорайвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із розважальних клубів району відбувається бійка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що між так званою «золотою молоддю» та селянином відбувся конфлікт. В ході суперечки розпочалася бійка, під час якої один із відвідувачів наніс іншому удар пляшкою по голові.

Нападником виявися звичайний сім’янин, житель одного із сіл Косівщини.

Під час затримання, 28-річний селянин чинив опір. Чоловік накинувся одразу на трьох народних захисників із кулаками, завдавши їм тілесні ушкодження. Правоохоронці успішно затримали нападника та закували в наручники. Відтак, зловмисника відвезли на медичну експертизу, яка встановила досить тяжкий стан алкогольного сп’яніння у останнього.

Дану подію занесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк до 5ти років.