Німці подарували Франківську авто для ремонту автобусів на лінії


Від Інгольштадта для Івано-Франківська. Автобусно-транспортне підприємство «Штадтбас» німецького міста Інгольштадт подарувало нашому КП «Електроавтотранс» ще один автомобіль.

Цього разу вантажне авто для ремонту автобусів на лінії, йдеться на сайті oper-info.

«Ця допомога від міста Інгольштадт стала такою регулярною для нас. Вони нам передали спочатку автобус, який ми використовуємо для перевезення наших людей, передали снігоочисну машину, легковий автомобіль і тепер цей вантажний автомобіль. Крім того, завдяки нашій співпраці з містом Інгольштадт ми маємо ще чотири автобуси, які нам передали інші німецькі міста. А Інгольштадт був таким своєрідним містком, який допомагав нас сконтактувати з тими містами, які передавали ці автобуси», - розповідає директор КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк.

До Івано-Франківська із Інгольштадта авто привезли наші водії, у супроводі директора тамтешнього автобусно-транспортного підприємства Роберта Франка. Він розповідає, авто не хотіли везти порожнім, тому завантажили ще багато корисних речей, у тому числі й генератори. 

«Наш автомобіль, який ми сьогодні передаємо, - це є автомобіль, який ми використовуємо для ремонту автобусів на лініях. Так само він буде застосовуватися і тут, в Івано-Франківську. А щоби машина не їхала сюди порожньою. Ми також привезли з собою медичні засоби, ноші, рукавиці і так само допоміжний генератор, бо ми знаємо, яка зараз є ситуація в Україні. Люди і міста повинні залишатися мобільними», - каже керівник транспортної компанії міста Інгольштадт Роберт Франк.

Під час зустрічі Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків та директор автобусно-транспортного підприємства Інгольштадта Роберт Франк домовилися також про залучення німецької допомоги у створенні реабілітаційного центру на території нашої громади. Також німецький гість запевнив, подароване вантажне авто - це не крайня допомога Івано-Франківську. Співпраця між містами лише міцнішає. 

«Це Інгольштадт – місто дружнє, наш побратим. Дуже важливо, що німецькі міста допомагають Івано-Франківську. Дякую всім, хто в цей час допомагає і розуміє, що транспорт сьогодні виконує як соціальну функцію, так і підтримку нашим захисникам. Дякую всім, хто небайдужі: німецьким містам, іншим містам-побратимам, які допомагають Івано-Франківську», - каже міський голова Руслан Марцінків.

 Відтак, вже зовсім скоро подароване вантажне авто виїжджатиме на вулиці міста, щоби працівники «Електроавтотрансу» швидко та мобільно могли полагодити несправні комунальні автобуси на лінії.   

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!