Новий модний тренд - прозоре взуття


Мода сучасності не перестає дивувати зухвалими трендами та крутими оновленнями. На цей раз, на подіумах усього світу можна побачити таке нововведення, як прозорі кросівки. Це явище отримало помітну назву - plexiglass shoes або взуття з прозорого гнучкого пластику.

Вже багато знаменитостей встигли випробувати тренд на собі. Так покрасуватись перед журналістами змогли: Кендалл Дженнер, Хайді Клум, Белла Хадід та інші. Бонус взуття в тому, що для нього не потрібно підбирати спеціальний образ, кожна річ у взаємозв’язку буде виглядати доречно. Все це пластикове надбання модної індустрії можна комбінувати з джинсами, шортами й навіть спідницями.

Якщо ми говоримо про кросівки, найяскравішим прикладом можна назвати: FILA Nebula, adidas SuperStar 80s, adidas SuperStar Jelly та Reebok Club C Legacy. Якщо ви хочете придбати й собі такий екземпляр, можна звернутися до фахівців у інтернет-магазин HypeSneakerShop. Вони точно зможуть підібрати для Вас ідеальний варіант та порадити трендовий колір цього сезону.

Зазвичай, такі моделі досить добре підходять для літнього періоду, оскільки виготовлені з гнучкого пластику або вінілу. Щоб матеріал у взутті дихав, бічні панелі або інші вставки зазвичай доповнюють перфорацією. Найчастіше екземпляри мають широку масивну підошву з легкої пружної гуми, яка добре амортизує під час пересування, зменшуючи навантаження на суглоби.

Цікаву інтерпретацію снікерів adidas Superstar 80s запропонував скейтер та художник Блонді Маккой. Його карапулі виготовлені з прозорого PVC-пластика, але на кросівках залишилися три смужки, які віддають данину спадщині бренду. Язичок та підошва створена з непрозорого матеріалу, що додає моделі автентичності та максимального стилю.

Створити незабутній образ та поексперементувати з цими кросівками буде одне задоволення. Залишилося тільки зробити вибір на користь такої новаторської ідеї або відмовитися, і залишитись прихильником класичних варіантів снікерів. А як Вам такий тренд? Підтримали б?

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!