Огляд Samsung S23: 5 переваг пристрою


Нова лінійка Galaxy S23, яка от-от надійде у вільний продаж, дозволить якісніше працювати, вчитися та розвивати творчі здібності.

Топовий смартфон Самсунг С23 — це модель з преміальними мобільними можливостями:

- ще більше креативності з епічною камерою та її розширеними функціоналом;

- новий чипсет відкриває шлях до швидкісного геймплею з високою якістю графіки;

- максимальна кількість перероблених матеріалів для виготовлення корпусу узгоджує екологічні зобов’язання бренду з приголомшливим ергономічним дизайном.

Чим здивує майбутніх користувачів цей смартфон? Розбираємося детальніше в статті.

1. Дизайн, який впізнаєш одразу

Нова модель отримала корпус з округлими гранями та кутами. Телефон зручно тримати в долонях, немає відчуття дискомфорту під час різких рухів.

Розробляючи палітру для корпусу, дизайнери надихалися природними кольорами. Тому моделі мають нейтральні, ніжні відтінки.

Бренд Samsung створив найбільш екологічний смартфон сучасності. Корпус складається з переробленого скла та пластмаси. Захисна плівка — з частинок паперу. А для кольору корпусу використали природні барвники.

2. Фотографії, від яких захоплює подих

Смартфон допоможе зробити чіткі та якісні кадри вдень та вночі.

- Матриця ширококутної камери на 50 Мп має високу роздільну здатність та світлопоглинаючі пікселі. Технологія Detail Enhancer забезпечує ідеальну чіткість навіть за максимального наближення об’єкта.

- Селфі-камера на 12 Мп доповнена функцією Dual Pixel для точно та швидкого фокусування за мінімального освітлення. Обробка картинки штучним інтелектом дозволяє зберегти контраст та насиченість кольорів.

- Девайс дає змогу фотографувати та зберігати знімки у форматі RAW для подальшої обробки.

- Ставайте фотомайстром у пару кліків: у галереї можна вручну покращити темні та розмиті знімки.

3. Швидкий та стабільний

Смартфон демонструє бездоганний геймінг у режимі онлайн та відтворення потокового відео будь-якої якості. Процесор Snapdragon 8 Gen 2 — новий, швидкий, енергоефективний чипсет. Те, що треба для сучасного девайса, яким активно користуються з ранку до ночі. Заряду акумулятора вистачає на 24-28 години.

4. Дисплей для тривалої роботи з девайсом

Захисне скло, встановлене на екрані, захищає очі від відблисків світла. За необхідності можна тривало працювати за девайсом без дискомфорту та втоми.

Адаптивна яскравість екрана бездоганно працює завдяки відкаліброваним новітнім датчикам. Економія заряду + своєчасне блокування дисплея забезпечують комфортне використання активними юзерами.

5. Виконання кількох задач одночасно

Функція Multi Control дає можливість одночасно працювати на ПК, ноутбуці та смартфоні. Копіюйте, перетягуйте інформацію, вводьте необхідні дані. Користуватися можна однією мишкою або тачпадом.

Новий смартфон дозволить працювати та розважатися з максимальним комфортом. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!