Окупанти використали обличчя прикарпатської співачки для пропаганди, та зраділа


Фото прикарпатської співачки Fiїnkи використали для пропагандистської реклами послуг зі зміни українських паспортів і прізвищ на російські.

У тимчасово окупованому Мелітополі рекламні плакати проілюстрували фотографією співачки Ірини Вихованець, більш відомої як Fiinka, у гуцульському вбранні. 

Прикарпатка відреагувала на це на своїй інстаграм-сторінці.

«Нині зрані знайомий військовий ЗСУ, який, до речі, родом з Маріуполя, присилає мені ціво знимки. Каже: "Ірунцьо, як тебе приємно тут бачити". Господи, злізь та й подивиси на се покаяніє. Як можно влупити фотографію максимально проукраїнської молодиці, гуцулки для заклику зміни прізвищ? Цікаво чого саме моя фотоґрафія на обкладинці сеї новітньої інтерпретації "Мини Мазайла"? А, точно. Я ж в одному з інтерв’ю сказала, шо я націоналістка. А тим каліцунам водно, шо нацистка, шо націоналістка. Але приємно стати обличчям українського нацизму. Йой, єк би то файно аби дітей москальських лякали Фіїнкою. "Нє будєш спать, прійдьот Фієнка і здуєт тебя трембітай". Пишу сей пост і доїдаю мальчіка в трусіках. Слава Нації!» — написала Fiїnka.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FIЇNKA (@fiinka_official)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!