Олександр Сич - РПЦ є ідеологічним стержнем рашизму


Останнім часом світ соціальних мереж повниться інформацією про виявлені факти актиукраїнської діяльності та збоченої побутової поведінки представників владної ієрархії РПЦ.

Як зауважив під час ефіру на ОТБ Галичина голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, вже давно не є новиною для ширшого загалу українців, що РПЦ - це невід'ємний і дуже важливий складник в структурі московської п'ятої колони в Україні.

"Для притомних українців також вже давно не є чимось незнаним, що православ'я у його московській збоченій інтерпретації - це ідеологічний стержень рашизму. Воно завжди арґументувало та оправдовувало кожну московську аґресію і давало цьому руйнівному дикунству свій світоглядний фундамент та супровід. Все це сьогодні вийшло на яв тільки тому, що війна своїм лихим крилом зачепила прямо чи опосередковано чи не кожну українську родину. Й вагома частка цього вселенського лиха лежить на совісті РПЦ! Держава існує для того, щоб оберігати від лих суспільство. Українська держава повинна виконати свою функцію щодо захисту українського суспільства і в цьому випадку!",- каже голова облради.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!