Під час останнього обміну з російського полону звільнили чотирьох "едельвейсів"


Під час 52 обміну полоненими, який відбувся 31 травня, із російського полону повернулися чотири бійці 10 гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Про це повідомили у telegram-каналі військових.

"З російського полону звільнили 4 військовослужбовців бригади "Едельвейс". Мужність наших воїнів неоціненна. «Едельвейси» справжні титани, які вкотре доводять свою силу духу та характер. Ми цінуємо та дякуємо сім'ям, які проявляють велику стійкість, чекаючи на своїх рідних, організовують заходи та зустрічі, нагадують всій Україні та цілому світу про наших захисників. Їхні зусилля та підтримка допомагають не забувати про тих, хто потребує нашої допомоги. Ми зі своєї сторони будемо надалі боротись за кожного нашого військовослужбовця та підіймати питання на найвищих рівнях, для того щоб всі наші хлопці повернулись додому. Нашим воїнам ми бажаємо швидкої реабілітації та вітаємо їх з поверненням в Україну. Разом ми сильніші, і кожне повернення – це наша спільна перемога", - зазначається у повідомленні.

 

Нагадаємо, 31 травня з російського полону повернулися 75 українських військових і цивільних. Серед них - двоє прикарпатців. Додому повернулися "едельвейс" Руслан Черній з Брошнів-Осади та Ігор Чернявський з Рогатинщини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!