Під час знеструмлень на 16 перехрестях Прикарпаття працюватимуть регулювальники


Через вимкнення світла на 16 важливих перехрестях Прикарпаття будуть працювати регулювальники.

Про це повідомив заступник начальника головного управління Національної поліції Івано-Франківської області Остап Білейчук під час наради в ОДА, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"На території області визначено 25 основних перехресть на яких під час вимкнень світла необхідно залучити регулювальників для забезпечення безпеки дорожнього руху. З них дев’ять перехрестях обладнано засобами автономного живлення і їх робота буде забезпечена навіть при відключенні електроенергії, тому особовий склад там залучати немає необхідності. Ще 16 перехресть не обладнані додатковими джерелами живлення. Тож прошу розглянути питання, щодо їх дооснащення. Якщо цього не вдасться зробити, ми готові забезпечити регулювальників для цих перехресть. Це п’ять перехресть розміщених в Івано-Франківську, три на автодорозі Н-10, місто Коломия чотири перехрестя і місто Калуш",- каже Остап Білейчук.

Своєю чергою голова ОДА зауважила, що вже неодноразово звертала увагу, що під час вимкнень світла частина світлофорів у Франківську не працюють. 

"Там немає регулювальників і виникають аварійні ситуації. Є відповідний графік відключень, тож потрібно, щоб нацполіція скомунікувала з обленерго, і коли вимикають світло та не працюють світлофори туди направляли регулювальників. Думаю, що це можна легко зробити",- наголосила очільниця області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!