По 60 авіабомб та фосфор: у 3-й штурмовій розповіли про бої за Авдіївку


Російські військові застосували фосфор в Авдіївці, яку боронять українські захисники. Також проти українських оборонців застосовують авіацію.

Як повідомляє пресслужба Третьої штурмової у Телеграм, по 60 авіаційних бомб росіяни скидають на українські позиції щодоби, також стріляють з артилерії та РСЗВ.

"Безперервні штурми на броньованій техніці та навали піхоти противника. Окупанти застосовують фосфорні снаряди, від яких відбувається загоряння цистерн з мазутом. Отруйний смог розповсюджується всією територією заводу.

Станом на зараз це — новий «дім» Третьої штурмової бригади. Нічого не нагадує? Але наші підрозділи продовжують гідно протистояти противнику, ведуть оборону та завдають ворогу рекордних втрат. Інформація з передової від друга Вара — командира 2-го механізованого батальйону", - йдеться у дописі.

 

Пресофіцер 3-ї ОШБр Олександр Бородін в ефірі національного телемарафону новин також повідомив, що російська армія починає застосовувати фосфорні бомби.

"Ворог починає застосовувати фосфор.Збільшилося використання КАБів (керованих авіаційних бомб). КАБи – набагато гірше, ніж артилерія. Це авіабомби і по 250 кг, і по пів тонни. Це і 50, і більше авіабомб за добу. Їх дуже велика кількість на такий невеликий плацдарм, який утримується. І от зараз застосовується фосфор. За добу була вістка про це. Це все продовжується. Накал тільки зростає", - наголосив Олександр Бородін.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!