Погода цього тижня: Чого очікувати прикарпатцям у найближчі дні


В останній тиждень вересня на Прикарпатті буде сонячно, місцями хмарно. Синоптики прогнозують потепління та відсутність опадів.

У понеділок, 27 вересня, з ранку до самого вечора в Івано-Франківську небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вдень - 16-18о, пише Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 28 вересня, подекуди Прикарпатті небо буде вкрите хмарами. Втім, опадів не прогнозують. Стовпчики термометрів покажуть 14..16о вдень та 5..7о вночі.

У середу, 29 вересня, вдень очікується хмарність, попри те, що ранок та вечір обіцяють бути ясними. Без опадів. Вдень прогріється до 15о тепла, вночі прогнозують 5..7о.

У четвер, 30 вересня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. День пройде без опадів з температурою повітря 14..16о тепла. Вночі - 5..7о.

У п'ятницю, 1 жовтня, хмари будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Без опадів. Стовпчики термометрів покажуть 5..7о вночі та 14..16о вдень.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!