Покрівлю Голинського ліцею відремонтують за 4,8 мільйона гривень


Тривалий час стан даху навчального закладу був у незадовільному стані. Фінансується ремонт покрівлі коштом обласного бюджету, а місто виділило співфінансування в сумі 1,7 млн гривень.

"Ми неодноразово зверталися до обласної ради щодо вирішення цього проблемного питання. Нарешті маємо успіх. Підрядник  приступив до виконання робіт та зазначає, що за сприятливих погодних умов вдасться закінчити ремонт покрівлі усього ліцею за місяць. І це надзвичайно добре, адже важливо закрити це питання до початку сезону дощів", — про це на Facebook-сторінці написав міський голова Андрій Найда.

Як повідомляли "Вікна", закупівлю з бюджетом близько 5 млн 846,2 тис. гривень оголосив департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Наприкінці лютого в електронній системі державних закупівель Прозорро відбувся аукціон на капітальний ремонт покрівлі Голинського ліцею.

В аукціоні взяли участь чотири учасники. Найнижчу ціну запропонувало приватне підприємство «Еліт Україна» з Калуша — понад 4 млн 897 тис. гривень. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!