Попри усі обіцянки колонаду готелю "Дністер" таки залишили заскленою


Попри обіцянки власників готелю розісклити колонаду, чуда не сталося і франківці втратили доступ до підколонного простору.

В готелі "Дністер", кілька років триває так звана реставрація. Готель є пам’яткою архітектури місцевого значення. Спочатку власник готелю "Дністер" Мирослав Бойко запевняв, що йдеться тільки про відновлення історичного вигляду будинку і вежі, проте "реставратори" змінили вигляд будівлі на свій смак: будівля стала вищою на поверх, змінили покриття даху, колір фасаду, вікна та вежу з годинником, що заборонено законом, пише Бліц-Інфо.

Але останньою краплею стало повідомлення про засклення колонади готелю. Відтак, іванофранківці декілька разів виходили на акції протесту, аби колонада залишилася загальнодоступною. Після гучного скандалу одна із власників готелю – дружина Мирослава Бойко, Надія Лєвшакова опублікувала звернення в якому пообіцяла демонтувати склопакети на колонаді й звільнити доступ до підколонного простору.

Проте на обіцянках все і закінчилося. Сьогодні горе-реставратори зняли загорожу і франківці побачили засклену колонаду готелю "Дністер".

До теми: Скандал навколо франківського готелю "Дністер": Що відбувається

Небайдужі франківці відмили колонаду "Дністра"

Створену міським головою комісію не пустили в "Дністер"

Міськрада готова судитися з підприємцем за захоплення території біля готелю Дністер 

Фото Яручик Данило

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!