Популярні моделі MacBook


Оновлення сімейства брендових ноутбуків MacBook відбувається на регулярній основі. Останньою гучною сенсацією стало впровадження «яблучного» чіпа M1. ЦПУ з 8 ядрами вже дістався тринадцяти дюймовим моделям Air та Pro 2020 року випуску. Зміна заліза позитивно відбилася на показниках швидкодії та енергоефективності.

Найбільш цікаві моделі MacBook

У користувачів є можливість вибрати кращий варіант для своїх потреб. Працювати і вчитися комфортно, якщо під рукою:

- MacBook Air;

- MacBook Pro 13 дюймів;

- MacBook Pro 16 дюймів.

MacBook Air

Ноутбук Apple MacBook Air – відмінний вибір для рядового користувача, який звик багато працювати на ходу. Він легкий і компактний, підходить для експлуатації за межами будинку. Його можна взяти з собою в подорож або на прогулянку.

Дисплей лептопа високої яскравості оснащений датчиками True Tone. Відповідно, можлива комфортна робота на вулиці – під світлом сонячних променів.

Дизайн лаконічний, нічого зайвого. Виходи для підключення сторонніх пристроїв не кидаються в очі і анітрохи не применшують витонченість корпусу. Є три забарвлення: сріблясте, сіре і золотисте. Цілком достатньо для користувачів з різними смаковими уподобаннями.

Якщо візуальні характеристики лептопа здадуться нудними, доцільно прикрасити його наклейками. Вони продаються в магазинах аксесуарів.

MacBook Pro 13 дюймів

Приставка «Про» свідчить про те, що портативний персональний комп’ютер призначений для просунутих користувачів. Збірка з 13-дюймовим екраном задовольняє потреби людей, яким необхідний компактний ноутбук, але не в повній мірі задоволені можливостями MacBook Air.

Запасу продуктивності меншої версії MacBook Pro досить для вирішення таких завдань:

- Написання програмних кодів з використанням компіляторів, профайлерів, візуальних редакторів і систем контролю;

- Редагування фотознімків, зроблених за допомогою професійного фотообладнання;

- Підготовка відео до вивантаження на відеохостінгові портали або в соціальні мережі;

- Створення зображень в графічних редакторах;

- Робота з профільним програмним забезпеченням (наприклад, бухгалтерськими програмами).

MacBook Pro 16 дюймів

У функціональному і технічному плані у двох версій (13 і 16 дюймів) з «просунутої» лінійки багато спільного. Сфери використання практично ідентичні, за винятком одного нюансу. MacBook Pro 16 дюймів зручніше використовувати вдома або в офісі, він має великі габарити і майже на 600 грамів важчий, ніж 13-дюймова версія.

Завдяки збільшеному розміру діагоналі, MacBook Pro ідеально підходить для роботи з мультимедіа. Його яскравий екран, зроблений на базі IPS-матриці з ЛІД-підсвічуванням, не спотворює картинку під будь-яким кутом перегляду. У нього розширена колірна гамма.

Висновок

Пристрій із серії Ейр варто придбати, якщо пріоритетна вимога – мініатюрність і адаптивність до умов використання. MacBook Pro 13 дюймів – чудовий вибір, коли важливі продуктивність і портативність. Високопотужний 16-дюймовий «гігант» Pro оптимальний, якщо потрібен  великий 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!