Проєкти чотирьох прикарпатських громад змагаються за кошти з ДФРР


В Івано-Франківській області розпочалося голосування за проєкти, що будуть реалізовані за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році.

Представники регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, мають віддати свої голоси за ініціативи через особистий електронний кабінет на платформі Мінрегіону. Про це повідомив начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко.

Оцінювання триватиме 10 днів та завершиться 1 жовтня.

За даними вебсторінки ДФРР на порталі Мінрегіону за напрямком "Туризм" подано 4 проєкти:

1. Будівництво мостового переходу через річку Черемош в смт. Кути Косівського району Івано-Франківської області (коригування)

2. Реконструкція будівлі килимового цеху під «Центр Карпатської культури м. Косів», на вул. Горбового, 5/2, в м. Косів Івано-Франківської області

3. Ремонтно-реставраційні роботи фасаду та покрівлі корпусу під літерою А в комплексі колишнього палацу Станіслава Потоцького з брамами на вул. Шпитальній, 5 у м. Івано-Франківську (стадія проектування - «робочий проект»)

4. Реконструкція колишнього приміщення Верховинської ЗОШ І-ІІІ ступенів під Міжнародного автентико-просвітницький центр «Гуцульшини» у селищі Верховина за адресою: вул. Франка, 7, селище Верховина Івано-Франківської області

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!