Проїзд у комунальному транспорті Франківська здорожчає орієнтовно з 20 червня - Смушак


Заступник міського голови Івано-Франківська заявив, що проїзду у комунальному транспорті здорожчає орієнтовно з 20 червня.

Про це йшлося в ефірі місцевого телеканалу РАІ.

За його словами, проїзд для власників картки "Галка" зросте до 10 гривень, за банківською карткою - 12, а готівковий - 15. Також до 15 гривень зросте й проїзд на приватних маршрутах.

"Нам підняли тарифи не електроенергію, нам підняли тарифи на паливно-мастильні матеріали. Непопулярне рішення, яке мешканці Франківська, на жаль, відчують уже наступного тижня  - це зростання тарифу на проїзд у громадському транспорті. Наші тарифи, які у нас були, вони для приватних перевізників не підійматися з 22 року, для комунального підприємства з 21, - сказав головний комунальник міста. - Ми змушенні підіймати тарифи. Минулого тижня відбулися громадські слухання... І тариф у нашому комунальному підприємстві (КП "Електроавтотранс" ІФ - ред.) 10 гривень, якщо карткою "Галка", 12 гривень - банківською карткою і 15 гривень, якщо готівкою. У приватних перевізників - 15 гривень. Орієнтовно з 20 числа (червня - ред.) дані тарифи вступлять в дію". 

Смушак додав, що пільгових категорій здорожчання ніяк не торкнеться.

Нагадаємо, що наприкінці травня міський голова Руслан Марцінків заявляв, що здорожчання проїзду слід очікувати не раніше липня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!