Проросійські хакери спромоглися зламати приватну сторінку Залужного в Instagram. Той відповів


Приватну сторінку головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного в Instagram було зламано: хакери замінили фото його профілю на путіна. Незабаром доступ до акаунту відновили, а Залужний емоційно відреагував на хакерську атаку.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має приватну сторінку в Instagram із десятками тисяч підписників, де він здебільшого свої фото, а також фотографії своєї родини, пише Громадське.

3 листопада підписники Залужного помітили, що сторінку було зламано. Фото профілю Залужного замінили на фотографію президента рф володимира путіна, ім'я головнокомандувача написали російською, а в описі залишили посилання на сепаратистський Telegram-канал. З-поміж дописів Залужного з'явилося іронічне фото із «підтвердженням» зламу.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) у коментарях під дописом підтвердив злам. Вже незабаром контроль над Instagram-сторінкою Залужного повернули. Наразі звідти не видалили посилання на Telegram-канал, оскільки соцмережа не дає редагувати профіль.

Сам Головнокомандувач ЗСУ відреагував на злам сторінки емоційним дописом.

«Цинічні тварюки не мають жодних моральних обмежень! Будучи безсилими проти нас на фронті, вони б’ють по наших дітях і сім’ях. Найпростіше — зламати мій приватний Instagram, який не пов’язаний із професійною діяльністю, де лише діти та родинні фото. І головне — похизуватися цим. Замість дітей і сім’ї, показати себе — вбивць», — йдеться у дописі.

Зазначимо, поки російські сили зламали сторінку Головнокомандувача ЗСУ у соцмережах, українська IT-армія регулярно повідомляє про атаки на важливі об'єкти у рф. Наприклад, на ключові російські банки та платіжні системи. Наприкінці вересня ІТ-армія призупинила роботу сайта «групи Вагнера», портал «Госуслуги» тощо.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!