Релоковані на Прикарпаття підприємства можуть отримати 20 тисяч доларів


Підприємства, які релокувались або перебувають у процесі релокації на Івано-Франківщину, можуть отримати 20 тисяч доларів.

Про це повідомила Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА. Це грант на відновлення або розширення діяльності на новому місці.

Програма створена Міжнародною гуманітарною організацією Mercy Corps для підтримки малого та середнього бізнесу, який постраждав через війну. Мета програми - адаптуватися до мінливих умов ведення бізнесу та створити або зберегти робочі місця для постраждалого внаслідок бойових дій населення та внутрішньо переміщених людей (ВПО) в Івано-Франківській, а також Львівській і Тернопільській областях.

Середній розмір фінансової допомоги складає 20 000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ, яка надається на придбання основних засобів. Пріоритет надається тим підприємствам, які знаходяться в процесі релокації або вже перемістилися до нашої області та потребують коштів для відновлення або розширення своєї діяльності на новому місці.

Детальніше про програму за посиланням https://uerp.mercycorps.org/page/brYXAKWK. Подання заявки на участь у цій програмі є можливим лише після обов’язкової реєстрації на головній сторінці Mercy Corps.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!