Серед франківських чиновників та депутатів провели спартакіаду


В суботу, 16 квітня, на базі КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» відбулась спартакіада серед департаментів, відділів, управлінь виконавчого комітету та депутатів Івано-Франківської міської ради.

На урочисте відкриття змагань завітали перший заступник Міністра молоді та спорту України, віце-президент НОК України, президент федерації легкої атлетики України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Ігор Гоцул та міський голова Руслан Марцінків.

«Дуже добре, що окрім повсякденної роботи у вас є чудова можливість позмагатись між собою, долучитись до активного та здорового способу життя! Займайтесь спортом та будьте здоровими» - зазначив Ігор Гоцул.

Міський голова Руслан Марцінків радо привітав учасників спартакіади, побажавши всім чесної змагальної боротьби та перемог.

Опісля розпочалось найцікавіше, адже в рамках спартакіади учасники мали нагоду проявити свої здібності в змаганнях з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів, шашок, перетягуванні канату, стрільби з пневматичної гвинтівки та гирьового спорту.

Так, на майданчику, де проходили ігри з міні-футболу, не було рівних команді Департаменту освіти та науки, другими були медичні працівники, а третіми стали працівники виконавчого комітету міської ради. Аналогічними результатами завершились і змагання з волейболу, де знову не було рівних освітянам.

Вибороли першу сходинку освітяни і у стрільбі з пневматичної гвинтівки. Зазначимо, що в змаганнях серед чоловіків першим був директор Департаменту Ігор Смаль! Друге місце посів Михайло Хвесик (виконавчий комітет), третю сходинку здобув Володимир Черпінський (медичні працівники). Серед жінок найвлучнішою була Людмила Голіневич (Департамент освіти та науки), другою стала Олеся Тріщ (медичні працівники), а третьою Тетяна Дудяк (виконавчий комітет).

В змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків перше місце здобув Микола Чоп’юк (Департамент освіти та науки), друга сходинка за представником команди медичних працівників Миколою Попівняком, а третім став Михайло Мохорук з команди виконавчого комітету.

У змаганнях із гирьового спорту найкращий результат продемонстрував Роман Михайлюк (медичні працівники), друге місце зайняв Андрій Лис (виконавчий комітет), третє місце за Ярославом Качором (Департамент освіти та науки).

В командних змаганнях з перетягування канату перемогу здобула команда Департаменту освіти та науки, другою була команда медичних працівників, а третьою команда працівників виконавчого комітету.

Цікавими видались і змаганнях з інтелектуальних видів спорту. Зокрема, в шашках серед жінок перемогу святкувала Леся Федорук (Департамент освіти та науки), друге місце зайняла Галина Грицак (медичні працівники), а третя сходинка за Галиною Куницькою (виконавчий комітет). Серед чоловіків не було рівних Михайлові Татарину (медичні працівники), другим став Тарас Головатий (Департамент освіти та науки), а третім – Андрій Гіглюк (виконавчий комітет). Найдовше на спартакіаді тривали змагання з шахів і саме там серед чоловіків святкував перемогу Скидоненко Станіслав (медичні працівники), другим був Ігор Гриненько (виконавчий комітет), а третім став Тарас Головатий (Департамент освіти та науки).

В загальнокомандному заліку, де переможці визначались за найменшою сумою очок, третє місце зайняла команда виконавчого комітету та депутатів міської ради, друге місце здобули медичні працівники, а впевнену перемогу здобула команда Департаменту освіти та науки!