Скрипничук звинуватив прикарпатських депутатів у провокаціях


Нагадаємо, що на минулій сесія Івано-Франківської обласної ради депутати вимагали негайно призначити нових керівників силових і правоохоронних органів у області та дали ще діючому начальству дві години, щоб ті з'явилися на сесію облради.

Сьогодні під час прес-конференції голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук назвав такі дії депутатів провокацією.

«Ви пам’ятаєте прізвища депутатів, які хотіли, щоб обласна рада зразу на сесії у п’ятницю призначила керівника СБУ, начальника міліції, прокурора в області, головного податківця та інших керівників. Там, Шевченко дуже активно виступав. Ці люди дуже активно хотіли підставити владу під з’їзд у Харкові.

Я не кажу, категорично, що це так, але це моя думка. Бо у суботу збирався «юго-восток», вони хотіли щось там категоричне прийняти. Їм треба було, щоб якась обласна рада почала призначення силовиків. Вони б сказали, що там вже захопили владу, давайте робимо це саме.

Можливо, депутати не відали, що творять – Бог їх простить, але якщо вони відали, то я хотів би їм сказати, що теж щось відаю про те, хто і що буде творити», - наголосив Василь Скрипничук.

Фіртка