Співорганізатор "п'яних вечірок" Андрій Ярина вийшов з-під варти та знімає "тіктоки" у Франківську


Один з організаторів «п'яних вечірок» в Києві, на яких знущалися із дівчат, Андрій Ярина запитав у перехожих дівчат про їхню думку щодо злочину.

На відео, яке він виклав у себе в TikTok, одна з дівчат заявила, що всім учасникам кримінальної справи не місце у соціумі, пише Главком.

Ярина, не кажучи, що саме він є одним з організаторів «п'яних вечірок», запитав у двох перехожих дівчат, як вони відносяться до його виходу на свободу.

«Я думаю, що такі хлопці взагалі не мають бути в соціумі, тому що якщо чоловіки собі дозволяють займатись такою штукою, то їх треба засуджувати навічно», – заявила вона.

У відповідь на слова дівчини Андрій Ярина почав розповідати про те, що ніякого ґвалтування та наркотичних засобів під час вечірок нібито не було. На запитання про те, звідки йому це відомо, хлопець повідомив, що він є одним з організаторів.

«Мені шкода, що ви зараз на волі», – заявила одна з дівчат, після чого вони одразу пішли.

Нагадаємо, один з організаторів «п'яних вечірок» в Києві Андрій Ярина вийшов з-під варти. За нього внесли 272 500 грн застави. Прокурор вимагав продовжити Ярині запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою, проте Голосіївський районний суд задовольнив це клопотання лише частково.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!