ТОП-5 актуальних подарунків на Новий рік 2016


Обрати подарунок на Новий рік - насправді досить клопітка й складна справа. Адже кожен мріє отримати у подарунок щось дуже особливе, омріяне. Новорічний подарунок - це найбажаніша річ, мрія, що має справдитись. Той, хто щось дарує у це свято,певним чином втілює образ чарівника, тому ставитись до цього дійства необхідно дуже відповідально.

Але як обрати гідний подарунок серед безлічі речей, що очікують на полицях магазинів? Не варто сумувати, якщо ви не в змозі придумати щось цікаве. Багато людей мають складнощі у цій справі. Маємо для вас слушну пораду: обрати доречні, гарні і насправді бажані подарунки можна тут, на порталі price.ua. Користуватись сервісом дуже зручно, адже всі товари посортовані відносно їх вартості, функціональності, а також віку, статі й уподобань людей, яким вони призначаються. Серед усього цього різноманіття виділяється топова п'ятірка подарунків, які користуються найбільшим попитом:

1. USB Flash drive

Людство без тями від сучасних технологій, тому різноманітні гаджети вже тривалий час займають перше місце в рейтингу популярності. Всі давно звикли зберігати свої фото на електронних носіях, а святкування Нового року надає багато приводів зробити класні світлини, для яких знадобиться носій. Ним може бути карта пам'яті або флешка. Такий подарунок можна зробити кому завгодно: товаришу,подрузі, колезі, коханому тощо. Недорогий, завжди доречний носій USB Flash drive "Transcend TS8GJF790K" на 8 Гб (5 $) в стильному дизайні потішить ваших друзів і близьких.

2. Годинник

Є прикмета, згідно якій дарувати чоловікові або нареченому годинник не можна, тому що це може призвести до розставання. Але ніхто не забороняє зробити такий чудовий подарунок своєму батькові. Подарувати гарний годинник - ознака особливого ставлення й поваги. Зараз користується великим попитом чоловічий годинник Men's "G-Shock" Digital Sport Watch (178 $). Він має кварцовий механізм,міцне мінеральне скло і підкреслено агресивний спортивний дизайн. Такий аксесуар підійде людині рішучій і впевненій у собі.

3. Спортивне знаряддя

Ось дійшла черга і до дітлахів. Певно, вони теж не проти отримати в подарунок годинники або смартфони, але дійсно класний подарунок для дитини - якесь спортивне приладдя. Справжні шкіряні рукавиці для боксу RDX (39 $), ковзани СК (40 $) або яскравий сноуборд Pale (87 $) перетворять святкування Нового року на справжнє диво. Ці подарунки розфарбують зимові місяці у всі кольори розваг і сміху й допоможуть вашому малюкові зростати здоровим і міцним.

4. Вишуканий браслет зі срібла

Прикраси вже традиційно становлять найбажаніші подарунки для найкоханіших тендітних леді. Наступний рік Вогняної мавпи впроваджує панування дорогоцінного металу, переважно золота та срібла. Дуже вишуканим подарунком стане ніжний браслет зі срібла 925 проби від Cacharel (64 $). Ця витончена прикраса виконана у вигляді ланцюжка, оздобленого квітами. Вона підкреслить ніжність вашої обраниці, її шовковисту шкіру і тендітні зап'ястя.

5. Парфуми

Парфуми - подарунок, доречний у будь-якій ситуації. Розкішний аромат можна подарувати мамі, коханій дружині або нареченій. Оберіть до Нового року елегантний аромат "Angel Schlesser Essential", що завдяки порталу price.ua можна придбати всього за 21 $. Парфуми огорнуть жінку, якій призначається цей подарунок, сяючим шлейфом сандалового дерева, болгарської троянди, фрезії, ветиверу і мускусу. Вони підійдуть романтичній леді, яка вміє стильно вдягатися і поціновує вишукані речі.

Ось така топова п'ятірка подарунків визначилась у цьому році. Не зважаючи на те, що до Нового року ще є час, практичні користувачі вже шукають своїм коханим і близьким подарунки. Вибір на price.ua величезний, тому кожен зможе обрати щось собі до вподоби. Орієнтуйтесь на топову п'ятірку, але будьте трохи оригінальним, й успіх вам гарантований.