Трейлер до нової «Матриці» анонсували за допомогою 180 тисяч тизерів


Студія Warner Bros. на офіційному сайті кінострічки «Матриця» розмістила близько 180 тисяч тизерів (уривків зі стрічки), які випадковим чином генерують відео трейлера четвертого фільму культової франшизи.

На сайті фільму нині можна вибрати червону чи синю пігулку (що робив головний герой фільму у попередніх частинах). Потім глядачеві показують один зі 180 тисяч унікальних тизерів картини, пише Громадське.

Відео генерується залежно від кольору пігулки та часу доби. Деякі кадри повторюються, але в кожному відео є нові ролики.

Студія Warner Bros. опублікувала тизер трейлера четвертого фільму культової франшизи «Матриця». На офіційному сайті розмістили також близько 180 тисяч тизерів (уривків зі стрічки), які випадковим чином генерують відео.
На сайті фільму нині можна вибрати червону чи синю пігулку (що робив головний герой фільму у попередніх частинах). Потім глядачеві показують один зі 180 тисяч унікальних тизерів картини.

Відео генерується залежно від кольору пігулки та часу доби. Деякі кадри повторюються, але в кожному відео є нові ролики.

Дебютний трейлер фільму мають показати вже 9 вересня.

Четверта частина «Матриці» з підзаголовком «Воскресіння» має вийти у прокат 21 грудня 2021 року.

Про знімкування четвертої частини франшизи стало відомо ще в серпні 2019 року. На відміну від перших трьох «Матриць», у режисерському кріслі перебуває лише одна із сестер Вачовськи — Лана. Дещо змінився і акторський склад.

Спершу «Матриця-4» мала вийти в травні 2021 року, але через пандемію коронавірусу строки відтермінували до квітня 2022-го. А потім — перенесли на грудень 2021 року.

«Матриця» розповідає про кіберпанк-майбутнє, в якому владу над світом захопив штучний інтелект, а люди звелися до рівня функції. Франшиза стала популярною і через актуальність своєї теми, і через застосування низки нових технологічних прийомів під час знімкування (як-от ефект «мертвої кулі», який Warner Bros. потім запатентував).

Три частини франшизи — «Матриця», «Матриця: Перезавантаження», «Матриця: Революція» — зібрали в прокаті загалом понад 1,6 мільярда доларів. Вона також збагатила поп-культуру новими символами (зокрема синьою і червоною пігулками) і була занесена до національного реєстру фільмів США.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!