У Франківську комунальний транспорт порушує графік руху


З початку року вже традиційними стали перевірки міським головою, заступниками та депутатами якості прибирання, вивезення сміття, роботи транспорту в місті.

Таку акцію назвали "чистий четвер". Вчора 14 січня до акції долучився і депутат міської ради Андрій Стоїч. Враженнями від перевірки депутат поділився в мережі Фейсбук.

"Сьогодні, з 7:20 до 9:20 разом з керуючим справами МВК Ігорем Шевчуком інспектували роботу громадського транспорту в мікрорайоні Пасічна. Найбільше питань, як виявилось, не до приватних перевізників, а до роботи КП "Електроавтотранс". Згідно наших спостережень, інтервали в зазначені години були порушені по кожному із маршрутів (1;4;6), а це, вважаю,серйозною проблемою, адже для мешканців ціна проїзду є одним з найважливіших аргументів на сьогоднішній день (для тролейбусів ціна вдвічі нижча, ніж в маршрутних ТЗ). За словами Назара Рогіва (працівника Департаменту ЖКГ профільного підрозділу) вже сьогодні відповідні кроки будуть вжиті для виправлення ситуації", - повідомив Строїч