У Франківську на блокпосту затримали хулігана (відео)


Франківські патрульні затримали хулігана, який наражав себе на небезпеку і заважав проїзду транспорту.

Як повідомила у коментарі Бліц-Інфо рениця патрульної поліції Христина Мриглід, патрульні отримали повідомлення щодо порушення правил дорожнього руху на вулиці Галицькій. 

"Чоловік, який перебував на проїзній частині дороги, порушував правила дорожнього руху та заважав проїзду транспорту. Інспектори неодноразово просили чоловіка зійти з дороги, проте останній не виконував законних вимог та продовжував вчиняти правопорушення",- прокоментувала Мриглід.

Хулігана затримали патрульні та доставили у відділення поліції, де склали адміністративні матеріали за 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню поліцейського) КУпАП.

Варто зауважити, що в соцмережах користувачі відразу почали писати мовляв це так мобілізовували. Втім, за словами Мриглід, затриманий чоловік мобілізації не підлягає через вік. Тож в поліції закликають не робити завчасних висновків з незрозумілих відео і фото у мережі та не розповсюджувати неперевірену інформацію.

Як повідомив згодом військовослужбовець ЗСУ, командир з Івано-Франківська Назарій Кішак, чоловік систематично порушує закон і провокує працівників поліції і ТЦК.

"Пан Микола систематично порушує закон, виступає проти мобілізації, постійно приходить провокує працівників ТЦК і працівників поліції. А сьогодні зранку під час роботи працівників ТЦК пан Микола провокував, погрожував та лаяв даних працівників. На що ті викликали екіпаж патрульної поліції і Микола був затриманий. Такі люди порушують закон та свідомо шкодять собі та країні, підривають довіру українців до системи мобілізації. Адже погодьте, побачивши дане відео, можна зробити хибний висновок, які працівники ТЦК жахливі. Насправді все не так. Тому перш ніж звинувачувати когось, розберіться і виясніть послідовність подій",- написав військовий.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!