У Франківську на перехресті Довженка та Дорошенка змінено рух (СХЕМА)


В Івано-Франківську з 9 травня змінено рух на перехресті вулиць Олександра Довженка та Гетьмана Дорошенка.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

Основні зміни: 1. Заборонено лівий поворот з вулиці Гетьмана Дорошенка на вулицю. Довженка. 2. Заборонено поворот ліворуч з вулиці Олександра Довженка на вулицю Гетьмана Дорошенка.

"Виїзд з вулиці Гетьмана Дорошенка на магістральну вулицю загального користування з високою інтенсивністю руху Олександра Довженка дозволений здійснювати тільки праворуч. Оскільки дане перехрестя є аварійно-небезпечною ділянкою дороги. Тут вже було декілька ДТП. Тому основна мета змін - підвищення безпеки водіїв та пасажирів транспортних засобів та не допущення аварійних ситуацій, які можуть призвести до трагічних наслідків.

Заїзд на вулицю Гетьмана Дорошенка з вулиці Довженка може здійснюватися тільки через кільцеву розвʼязку перехрестя вулиць Чорновола-Петлюри-Довженка, яка знаходиться поблизу.

Виїзд на вулицю Олександра Довженка рекомендують здійснювати з вулиці Сухомлинського через регульоване світлофором перехрестя вулиць Олександра Довженка-Сухомлинського", - зазначається у повідомленні Смушака.

Попереджувальні та інші дорожні знаки про зміну схеми руху встановлені. Також цієї ночі нанесли дорожню розмітку, відповідно до нової схеми організації дорожнього руху.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!