У Франківську спіймали злодіїв, які обікрали салон краси та квартиру


У понеділок, 13 травня, в Івано-Франківську затримали чоловіків, які обікрали салон краси та квартиру.

Про це йдеться у повідомленні ГУНП області

Так, 13 травня до поліції звернувся адміністраторка одного із салонів краси міста. Жінка розповіла, що із приміщення салону краси вкрали ноутбук та майже 80 тисяч гривень.

"На місці злочину поліцейські встановили, що крадіжку було вчинено пізно ввечері. Зловмисник шляхом відтиску металопластикового вікна, проник в середину приміщення, звідки виніс комп’ютерну техніку та кошти. Оперативники провели ряд розшукових заходів і цього ж дня затримали на одній із вулиць обласного центру, причетного до скоєння злочину. Йдеться про раніше судимого за ряд кримінальних правопорушень, уродженця Донецької області, 1976 року народження. При ньому поліцейські вилучили частину викраденого майна", - зазначають у поліції.

Наступне повідомлення про крадіжку надійшло в ніч на 13 травня від чоловіка, який орендує квартиру. Він заявив, що його помешкання обікрали. За лічені години поліцейські затримали 30-річного мешканця Києва. Як зʼясували правоохоронці, до квартири крадій проник підібравши ключ до вхідних дверей. Викрадене вилучили.

Обох чоловіків затримали. Дії затриманих кваліфікували як крадіжки, вчинені в умовах воєнного або надзвичайного стану. Одному зі зловмисників вже повідомили про підозру, іншому - вирішується питання. Невдовзі суд обере їм запобіжний захід.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!