У Франківську ярмаркуватимуть майже до Дня міста


В останній тиждень перед Великоднем в дерев’яних будиночках біля Вічевого майдану можна придбати продукцію до святкового столу.

Окрім того, на площі Ринок 8-10 квітня окремо буде виставка-ярмарок “Великодній кошик”. Але і після свят ярмаркове містечко продовжить свою роботу, аж до травня. 

Про особливості ярмаркування до Великодніх свят, після них і у часі відзначення Дня міста розповів заступник міського голови Івано-Франківська Богдан Білик.

"Перед Великодніми святами потрібно максимально продати продукцію, яка користується попитом серед мешканців і потрібна для святкування. Після Великодніх свят планується продовжити цю ярмарку у напрямку «Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям» . Щоб показати продукцію підприємств, яка пов'язана з весняними роботами: інструменти, насіння, саджанці тощо. А ближче до Дня міста, коли Франківськ святкуватиме 353-річчя, ярмарку переведуть у формат "Прикарпатського вернісажу". Щоб можна було показати напрацювання малого бізнесу, особливо у напрямку виготовлення продукції народними умільцями та зацікавити туристів", - розповів Богдан Білик.

 ОДТРК "Карпати"