У Франківську за понад 61 мільйон продали майно інституту землеустрою


Сьогодні, 14 травня Фонд державного майна України провів аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства «Івано-Франківський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Переможна ставка під час продажу Івано-Франківського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою на платформі «Прозорро.Продажі» склала 61,6 мільйонів гривень. Про це повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль, пише Бліц-Інфо.

"Об'єкт розташований у центрі Івано-Франківська, поруч з навчальними закладами, магазинами, спортивними залами, озером та парками, що створює вигідні умови для інвестування. За лот змагалися 23 учасники. Ціна зі стартових майже 2.8 млн грн зросла у 22 рази! Після оплати переможцем кошти будуть зараховані до державного бюджету України, із якого фінансуються наші Сили Оборони",- написав голова ФДМУ.

Як повідомив zaxid.net, в усіх трьох раундах аукціону переможцем стало ТОВ «Готель арт менеджмент» франківського бізнесмена Володимира Човганюка. За даними аналітичного порталу YouControl, бізнесмену належить частка у ТОВ «Амбіком» яке є найбільшим оператором у сфері харчування та розваг на території курорту «Буковель». Компанія володіє ресторанами, об’єднаними під брендом «Сarte-l» – «Lucky Bull», «Veranda», корчмою «Фільварок», пабом «Кухель» та розважальним центром «Бука». Бізнес-партнером Володимира Човганюка є рідний брат народного депутата України Віктор Шевченко.

До теми: У Франківську за майже три мільйони продають майно інституту землеустрою

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!