У Городенці та Рогатині показуватимуть кіно просто неба


На великому екрані та з якісним звуком — Національний тур "Кіно просто неба" проведе 5 безкоштовних кінопоказів у двох містах Франківщини — Рогатині та Городенці.

Транслюватимуть фільми на відкритих локаціях: 4 липня — у Рогатині, в парку імені Романа Шухевича о 17:00 та 19:00.  10 липня — в Городенці, в палаці культури на вулиці Тараса Шевченка (пішохідна стометрівка) о 16:00, 18:00 та 20:00 пише Суспільне Карпати.

Стрічки, які демонструватимуть, обирали самі громади. До показу у турі планують показати повнометражні фільми останніх років, а також короткометражні фільми проєкту "Дивись українське!".

"Для туру "Кіно просто неба" створена медіаплатформа — кіномобіль зі спеціальною інженерною конструкцією, — зазначають організатори. — Це автономна мобільна автоплатформа з великим LED екраном, якісним звуком та всім необхідним обладнанням для забезпечення кінопоказів в будь-який час доби та незалежно від місцерозташування. Для гостей кінематографічних свят передбачені фудкорти".

Загалом впродовж червня-вересня Національний тур "Кіно просто неба" проведе безкоштовні кінопокази у 48 містечках та селищах 9 областей України, де немає кінотеатрів.

"Доєднатися до кінопереглядів зможуть і жителі сусідніх сіл, міст та містечок. Покриття туру охоплює близько 500 населених пунктів. Тож безкоштовно подивитися сучасне українське кіно отримають можливість більше ніж пів мільйона людей", — розповідають організатори.

Безкоштовні кінопокази проводитимуться з дотриманням карантинних заходів.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!