У Коломиї судили пенсіонера, який побив підлітка газонокосаркою


Коломийський суд виніс вирок пенсіонеру, який під час сварки побив підлітка газонокосаркою.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував на 850 гривень.

Як йдеться у вироку, 1 травня пенсіонер на вулиці посварився з неповнолітнім хлопцем. Під час сварки він навмисне вдарив декілька раз хлопця газонокосаркою по ногах. Як наслідок, останній отримав легкі ушкодження.

"Своїми діями обвинувачений спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді контурних прямолінійних смугастих саден, на фоні внутрішньошкірних крововиливів, згрупованих на обмежених ділянках шкірних покривів стоп (в межах внутрішньої поверхні правої стопи та верхньої поверхні пальців лівої стопи), які відноситься до легких тілесних ушкоджень", - зазначається у документі.

 

Судове засідання відбулося у спрощеному порядку, бо на це дали згоду обидві сторони.

Під час засідання суд взяв до уваги щире каяття пенсіонера та те, що той раніше не притягався до кримінальної відповідальності, ухвалив визнати чоловіка винуватим за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження – карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року) та призначив покарання - штраф у розмірі 850 гривень.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!