У Коломийській громаді проведуть годину-гру "Дзвони пам'яті"


У Коломийській міськраді відбулася зустріч представників громадської організації "Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО" та освітян Коломийської громади.

На ній дійшли згоди щодо проведення у нас особливого заходу - години-гри "Дзвони пам'яті". Про це у мережі повідомив голова Коломийської громади Богдан Станіславський, пише Бліц-Інфо

"Дзвони пам'яті" - це інтелектуально-патріотичний турнір серед учнівської молоді, присвячений пам’яті загиблих в АТО/ООС. Ініціатором його створення є спеціаліст Міністерства у справах ветеранів в області Володимир Веркалець. В основі турніру є вшанування пам'яті загиблих захисників України від російського агресора. Для кожної громади організатори розробляють окремі питання, які стосуються життєвого шляху полеглих на сході.

"Цю гру ми проведемо на День захисників та захисниць України. "Дзвони пам'яті" - дуже важлива ініціатива для нас та наших дітей. Завдяки такому нестандартному підходу ми більше дізнаємося про те, якими були захисники, які втратили життя, борючись за нашу незалежність", - написав Станіславський. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!