У Коломиї пройшла серпнева конференція освітян


Нещодавно в МПК “Народний дім” відбулася “Серпнева конференція педагогічних працівників міста”. На заході обговорювали готовність місцевих навчальних закладів до Першого вересня та підсумки навчального 2012-2013 року.

На конференції розповіли, що міська рада виділила чималі кошти для облагородження шкіл Коломийщини. Близько 110 тисяч грн.. з міського бюджету були виділені на ремонт дахів, навчальних кабінетів та спортивних залів. Також відбулася заміна вікон та закупка меблів, повідомляє  “Дзеркало Коломиї”.

Зараз у школах Коломиї працює 1200 педагогів, з яких 379 – спеціалісти вищої категорії, 58-і мають звання “методиста” і 257 – старші вчителі.

“Педагогічний склад укомплектований. Кожен має свою ниву праці і з Першого вересня має приступати до роботи з новими силами, – розповідає начальник управління освіти у міськраді Марія Грицан.

Очільники міста піднімали питання комп’ютеризації освітніх закладів. Бо наразі у місцевій казні не вистає коштів на закуплю необхідної комп’ютерної техніки.

Також на конференції кращих директорів та вчителів нагородили почесними грамотами.