У Львові стріляли в Ірину Фаріон - медіа


У п’ятницю, 19 липня, у Львові скоїли замах на Ірину Фаріон.

ZAXID.NET з посиланням на джерела повідомляє, що Ірина Фаріон перебуває із вогнепальним пораненням у критичному стані в лікарні першого ТМО на вул. Топольній (колишня лікарня швидкої допомоги).

Також про замах повідомили депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич та журналістка Марта Оліярник.

"Фаріон у важкому стані. Стрільця бачили сусіди, він був у рукавичках і зброя була без глушника", - повідомляє Зінкевич.

Марта Оліярник написала, що постріл був у скроню. Стрільця бачили сусіди, він нібито був у рукавичках і зброя була без глушника.

Також у ГУНП Львівщини повідомляють, що проводиться спеціальна поліцейська операція для затримання стрільця.

"У Львові зловмисник стріляв у громадську діячку - проводиться спеціальна поліцейська операція для його затримання. Поранену госпіталізовано - зараз медики рятують їй життя. Сьогодні, 19 липня, о 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Масарика у Львові невідомий чоловік стріляв у перехожу. Правоохоронці встановили особу пораненої, 60-річної львівʼянки. Її було госпіталізовано з вогнепальним пораненням голови. У Львові та на території області проводиться спеціальна поліцейська операція, до якої задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення місця перебування та затримання стрільця", - пишуть у поліції.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!