У Поляниці водій Mercedes збив пішохода та втік


У середу, 25 вересня, у куротній Поляниці водій Mercedes збив пішохода та втік з місця ДТП. Через деякий час його розшукали та затримали.

Про це повідомили у ГУНП області.

За даними поліції, аварія сталася близько 18:20.

"Поліцейські встановили, що невідомий водій, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», не справився з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини дороги. Опісля, вчинив наїзд на пішохода. Чоловік рухався в попутному напрямку. Після вчинення ДТП, водій скрився з місця аварії. Правоохоронці одразу ж розпочали розшук втікача-керманича. Поліцейські оперативно встановили особу керманича. Надалі, транспортний засіб та водія правоохоронці виявили у Поляниці. Йдеться про 33-річного мешканця Вінниці. У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмованого пішохода 1997 року народження, мешканця Києва, доставили до лікарні", - зазначається у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо затримання винуватця у процесуальному порядку. А слідчі розпочали кримінальне провадження ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!