У "справі Гаркота" "виплило" прізвище народного депутата Марцінківа


Сьогодні у Івано-Франківську продовжилося засідання суду у справі хабарництва Олега Гаркота. Справа триває вже більше 6-ти місяців і в даний період у суді зачитують усі томи справи.

Зокрема сьогодні головуючий суддя зачитав томи з 5-го по 9-й (всього 14), у яких містилися розшифровки телефонних переговорів між постраждалим Ломеєм, Олегом Гаркотом та Володимиром Колковським (який на даний момент знаходиться у в’язниці за кордоном), пише Правда ІФ.

І сьогодні під час засідання вибухнула ще одна інформаційна «бомба», оскільки у одній з розмов Володимир Колковський озвучив прізвища двох осіб із складу міськвиконкому, які допомагали йому «протягувати» земельні питання через розгляд виконавчого комітету – це два свободівцяРуслан Руско (який є членом МВК і в новому складі) і теперішній народний депутат екс-секретар міськради Руслан Марцінків.

Окрім того Колковський згадав і свого головного конкурента на франківську землю – «Романа Крихобора», уточнивши згодом, що мова йде про депутата міськради Романа Тимківа.

У кількох розшифровках також стало зрозуміло, що у багатьох земельних питаннях замішаний і головний архітектор міста – Володимир Гайдар, оскільки Гаркот у розмовах говорив фразу «йду до Володі в кабінет і пришвидшу». Також стало відомо, що для оформлення документів фігуранти справи користувалися послугами компанії, власницею якої є родичка Володимира Гайдара.