У США чоловік переслідував колишню дружину, віддалено змінюючи назви її плейлистів


Джейкоб Дан з Огайо переслідував колишню дружину, зізнаючись їй у коханні оригінальним способом. Він вирішив звернутися до жінки, перейменувавши її плейлисти у файлообмінній мережі Napster. Однак таким чином він порушив рішення суду про заборону будь-яким способом зв'язуватися з жінкою.

Про це пише The Verge, передає Громадське.

У 2018 році суд штату Огайо видав тимчасовий ордер, який забороняв Джейкобу Дану зв'язуватися з дружиною, яка більше з ним не проживає. Чоловік погодився, що розуміє умови цього ордеру, але пізніше все ж вирішив сконтактувати з жінкою.

Він перейменував плейлисти на акаунті файлообмінника Napster, до якого мав доступ і він, і жінка. Назву одного з плейлистів він змінив на: «Я хочу, аби у нас все вийшло. А ти? Я зроблю все, що завгодно». Інший плейлист він перейменував на «Я люблю тебе більше, ніж будь-коли...ти все ще любиш мене?».

Чоловік не заперечував у суді порушення умов ордеру, хоча пізніше без успіху намагався відкликати свою заяву та оскаржити її. На слуханні справи про винесення вироку він заявив, що не зрозумів правил, хоча раніше погодився з ними.

Протокол судового засідання показує, що чоловіка засудили до умовного терміну.

Раніше схожі інциденти траплялися у платформі Spotify. Деякі користувачі скаржилися, що за ними стежать сталкери, які можуть переглядати їхні сеанси прослуховування, а також ділилися з ними плейлистами з образливими назвами.

Втім цей випадок показує іншу проблему, коли переслідування відбувається через акаунт, який двоє людей погодилися ділити.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!