У Тернополі під час тривоги сталася пожежа - влада радить обмежити перебування на вулиці


У ніч на 20 серпня в Тернополі під тривоги сталася пожежа. Місцева влада порадила обмежити перебування на вулиці.

Про це повідомили у Тернопільській ОВА та міський голова Тернополя Сергій Надал.

"До уваги тернополян, які проживають на масивах Дружба, Кутківці, Пронятин, Новий Світ!, а також у Білій. Прохання міцно зачинити вікна, так як у повітрі може бути відчутний запах горілості після відбою. Закликаю не публікувати фото, відео та не поширювати недостовірної інформації в соціальних мережах", - написав Надал у telegram.

"Про ситуацію, яка сталася вночі під час повітряної тривоги. На місці пожежі працюють працівники служби ДСНС та поліції. Деталі повідомимо на брифінгу о 9 год", - зазначили в ОВА.

Через деякий час там додали, що рекомендують мешканцям Тернопільського району обмежити перебування на вулиці.

"При плануванні дня без потреби не виходьте з дому, максимально обмежте перебування дітей на вулиці, зачиніть вікна в приміщеннях, ретельно мийте продукти, принесені з двору. У Тернопільському районі проводяться заміри якості повітря", - йдеться у повідомленні.

О 9 ранку в ОВА повідомили, що ворог влучив по промисловому об'єкту - зайнялася ємність з паливно-мастильними матеріалами. Для гасіння пожежі залучили понад 90 рятувальників, 20 одиниць техніки та два пожежні потяги. Пожежу взяли під контроль, зараз її гасять. Без постраждалих. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!