У Загвіздянській громаді шукають директора ліцею та начальника Служби у справах дітей


Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади начальника Служби у справах дітей Загвіздянської сільської ради та директора Загвіздянського ліцею.

Про це повідомляють на сторінці ТГ, пише Бліц-Інфо.

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування Загвіздянської сільської ради:

-    Наявність громадянства України.

-    Наявність повної вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста.

-    Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

-    Вільне володіння державною мовою.

-    Системні знання в області чинного законодавства, зокрема: Конституції України; законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції” та інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; указів та розпоряджень Президента України, постанов Верховної Ради України, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, інших підзаконних нормативно-правових актів, що стосуються відповідної сфери управління, а саме діяльності Служби у справах дітей.

-    Володіння навиками роботи на персональному комп’ютері, знання відповідних комп’ютерних програм, інструкції з діловодства, правил внутрішнього трудового розпорядку; правил ділового етикету; правил охорони праці та протипожежної безпеки.

Детальніше тут.

Вимоги до кандидатів на посаду директора Загвіздянського ліцею:

Посаду директора Загвіздянського ліцею може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Для участі у конкурсі до Загвіздянської сільської ради за адресою вул. Липова-Осада 22, с. Загвіздя, Івано-Франківської обл., 77450, подаються такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);

- довідка про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Детальніше тут.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!