В Долині пройшов Всеукраїнський турнір з боксу «Кубок Прикарпаття 2022»


22-23 жовтня у Долинській ДЮСШ «Юність» змагались місцеві спортсмени, а також діти з тимчасово окупованих територій та інших областей України.

Загалом на ринг вийшли близько 300 боксерів з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Чернівецької, Вінницької, Київської, Черкаської, Хмельницької, Херсонської, Запорізької, Харківської, Донецької областей. Про це повідомили в Долинській міськраді.

Організаторами змагань виступили Долинська міська рада, Відділення НОК України в Івано-Франківській області, Федерація боксу в Івано-Франківській області. 

Змагання провели з дотриманням усіх карантинних вимог та умов безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан, - розповідають організатори. Призерам турніру вручено близько 70 комплектів медалей і грамот, пам’ятні призи від Долинської міської ради.

Окрім цього організатори провели нараду та визначили подальші плани взаємоспівпраці та розвитку спорту в Долинській громаді. Міський голова підкреслив, що спорт робить громаду сильнішою. На Долинщині багато активної молоді, котра хоче займатися спортом і бере участь у змаганнях, тому передусім – увага, допомога і підтримка в організації і проведенні різного рівня турнірів та розвитку спортсменів. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!