В Івано-Франківську відбувся благодійний ярмарок ялинкових прикрас


У Педагогічному інституті відбувся благодійний ярмарок ялинкових прикрас «З Різдвом у серці». На продаж були виставлені роботи, виконані хворими дітьми онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні під час арт-терапевтичних занять разом зі студентами та викладачами Педагогічного інституту.

Добра справа нікого не залишила байдужим. До роботи долучилися випускники інституту та студенти, які працюють у школах. На заняттях з малечею вони також виготовляли ялинкові прикраси, які передали на ярмарок, пишуть Паралелі.

Піднесений святковий настрій, який панував на ярмарку, запалював світло у серцях кожного. Студенти, викладачі та випадкові відвідувачі радісно розкуповували ялинкові прикраси.

Цін не було встановлено, тож кожен віддавав стільки, скільки на його думку коштує виріб ручної роботи, виготовлений з любов'ю та теплотою людського серця.

Особливою родзинкою ярмарку був маленький Ангел – символ благодійного фонду «Ти-Ангел», волонтерами якого стали студенти і викладачі Педагогічного інституту. Саме він зустрічав відвідувачів з листівками ручної роботи, кожна з яких мала неповторний дизайн, особливе привітання, а на звороті містила подяку за участь у благодійному ярмарку.

Упродовж ярмарку, який тривав близько трьох годин, було зібрано 5 272, 35 грн. Частина коштів була витрачена на придбання подарунків та солодощів для пацієнтів онкогематологічного відділення, до яких того ж дня завітали волонтери. Залишок, а це 4 712,77 грн., було перераховано на рахунок благодійного фонду «Ти-Ангел».

Волонтери щиро вдячні всім учасникам благодійного ярмарку за небайдужість.