В Івано-Франківську закликають провести протестний "фестиваль" "Каски, маски і бейсбол"


Сьогодні, в пятницю, 24.01.2013 р., у звязку з прийняттям бандою тоталітарних законів та відкритим терором проти українського народу з боку влади, в Івано-Франківську відбудеться протестний "фестиваль" "Каски, маски і бейсбол".

До участі запрошуються фізично міцні, рішучі, відповідальні, дієві та патріотичні хлопці і чоловіки. Реєстрація учасників, формування "десяток" (бажано вже самоорганізуватись) відбудеться на Вічевому майдані з 17.30 год. при наявності маски, каски або спортивного інвентаря (краще всього разом). Початок "фестивалю" - 19.00. год.

Просимо благословення священиків!

У зв'язку з інформацією про те, що до Івано-Франківська підвезено близько 300 псів режиму (очевидно з районів) рекомендуємо провести в районних центрах області дії, аналогічно як в Рівному, Тернополі, Житомирі, Львові - для розсіяння сил бандоохорони!

Народ - єдине джерело влади!

Прохання до правоохоронців у яких є честь і совість - посприяти організації заходу своєю відмовою захищати банду та її злочинні антиукраїнські закони, а також - добровільним зняттям погонів! Ваша зарплата та зірочки на погонах не вартують майбутнього наших дітей при диктатурі, награбованих бандою мільйонів та золотого унітаза Януковича! 

За Україну!
Разом до перемоги!
Один за всіх і всі за одного!
Геть режим внутрішньої окупації!
Слава перемозі правди!
Слава Україні!

"Правий сектор" Івано-Франківськ

Правда