В Калуші планують збудувати житло, аби переселити людей з зони просідання


На наступній сесії Калуської міської ради депутати розглянуть проєкт рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території для багатоквартирної житлової забудови в мікрорайоні Підгірки в м. Калуші».

Понад десять років, минуло відтоді, як президент Віктор Ющенко своїм указом проголосив Калуш і прилеглі села Сівку Калуську та Кропивник «зоною надзвичайної екологічної ситуації», через просідання землі. Втім за цей час жодну з проблем так і не вирішили повністю.

Наприкінці грудня минулого року відбулась нарада у міського голови Андрія Найди щодо питань відселення мешканців із зон просідання земної поверхні. Тож ситуація нарешті зрушилась з місця. Зокрема, на наступну сесію міської ради винесли проєкт рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території для багатоквартирної житлової забудови в мікрорайоні Підгірки в м. Калуші».

"Дати дозвіл на розроблення проекту детального планування території орієнтовною площею 22,0 га для багатоквартирної житлової забудови в мікрорайоні Підгірки в м. Калуші. Визначити замовником розроблення містобудівної документації виконавчий комітет Калуської міської ради",- йдеться в проєкті рішення.

Немає опису.

До теми: Сіль забирає землю: Калуш однією ногою вже перебуває на початку техногенної катастрофи

Посеред Калуша утворилося провалля

Провалля у Калуші продовжує розростатись

У містечку на Прикарпатті десятки сімей живуть у постійному страху

У прикарпатському містечку продовжується провалюватись земля

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!