В обленерго розповіли, чи відключають від світла курорт Буковель


З 13 грудня Прикарпаттяобленерго ввело нові графіки і від світла вимикають усі групи споживачів, навіть тих, хто на одній лінії з критичною інфраструктурою.

Від самого початку вимкнень світла в соцмережах точиться дискусія, чи вимикають електроенергію на території гірськолижного курорту Буковель. Частина користувачів соцмереж стверджують, що курорт не вимикають, адже його немає в жодній черзі.

Втім, як пояснила в розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо прессекретар Прикарпаттяобленерго Юліана Гойло, Буковель знаходиться на території Поляницької сільської ради, тож йому теж постійно вимикають світло за графіками.

"Всі курортні зони є в чергах і їм так само вимикають світло, як і всім іншим. Зараз ТзОВ "Буковель" ми окремо виділили в четвертій черзі. Об'єкти Буковелю територіально належать до Поляниці і вимикалися за першою та за другою чергою, адже однієї фізичної адреси немає. Вся Поляниця є курортом і ми їх вимикаємо. Всі туристичні зони Яремче, Татарів, Ворохта, Микуличин є в чергах",- каже Юліана Гойло.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!