В ОДА назвали найбільш завантажені ковід-лікарні Прикарпаття


Кількість хворих на коронавірус прикарпатців щодня зростає. У п'яти лікарнях області завантаженість ліжок складає понад 60%.

Про це сьогодні під час наради в ОДА розповів заступник директора департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації Володимир Дзьомбак, пише Бліц-Інфо.

За його словами, минулого тижня на коронавірус захворіли 1165 прикарпатців, що на 20% більше, ніж за попередній тиждень. Сьогодні на лікуванні знаходиться 2 300 пацієнтів, з них 747 знаходиться на стаціонарному лікуванні. Заповненість закладів, які виділені під лікування хворих на коронавірус складає 57,2 %.

"З них - 50 пацієнтів знаходяться в реанімації, 13 під'єднані до апаратів ШВЛ. Окрім того, 55% з усіх хворих є киснезалежними. Найвищий показник завантаженості ліжок є у таких медзакладах: Обласній клінічній інфекційній лікарні - 79,5%, Центральній міській клінічній лікарні - майже 76%, Косівській лікарні - 69%, Коломийській інфекційній лікарні - 69%, Міській клінічній лікарні №1 - 60%",- наголосив Дзьомбак.

 До теми: На Прикарпатті тільки половина шкіл може працювати очно

На Прикарпатті ще 131 випадок коронавірусу, 4 померли. Де найбільше хворих

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!