Псують імідж міста та знущаються з птахів. В Яремче туристи нарікають на "бізнес-рекет"


Жорстоке поводження з червонокнижними птахами знову зафіксували у Яремче.

Свою історію у мережі розповів турист Yuriy Barabash. За словами чоловіка, він приїхав на відпочинок у місто з двома дітьми та дружиною. А 11 червня сім'я ходила на сувенірний ринок, що біля водоспаду, та потрапила у дуже неприємну ситуацію, пише Бліц-Інфо.

"Біля входу до ринку, зустрілися з організованою групою молодиків, котрі добровільно-примусово посадили птаха (Орел з червоної книги)на руку моєї дитини, сказали що це безкоштовно та платити за це не потрібно! І як тільки я зробив перші фото, почали вимагати 300 гривень за одне фото з птахами з червоної книги? А якщо відмовляєшся платити пропонують влаштувати проблеми, гостям вашого міста, котрі рік працюють, щоб привести родину на відпочинок до Яремче? Хто вони? Чого знущаються з тварин та тероризують туристів цього файного міста!!!???",- обурюється турист.

Чоловік додає, що потім зустрів дівчину в якої була істерика через те, що ця організована група з шести людей забрала 400 грн за те, що дитина просто постояла біля орла.

"Я запропонував їй допомогу, але вона відмовилась, бо боїться тих людей! У тої дитини через цих осіб психічна травма на все життя і негативні спогади про візит до міста Яремче. Потім я написав у фейсбук про ці події і як виявилось що це відбувається неодноразово, а на постійній основі, ці люди грабують (розводять) дітей котрі приїжджають до того ринку в місті Яремче, і їх дії залишають у гостей вашого міста дуже негативні спогади про цю подорож. Прошу Вас розібратися в цій ситуації та притягнути дану організовану групу до кримінальної відповідальності згідно з чинним законодавством України. Якщо допоможете Велике Вам Дякую від нашої родини та гостей міста Яремче".- зазначив Юрій Барабаш.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!