Вчора на Прикарпатті в ДТП постраждали чоловік та дитина


Дорожньо-транспортні пригоди правоохоронці зареєстрували на Снятинщині та в Надвірній.

В результаті аварій травмувалося двоє пішоходів, один з яких - неповнолітній. Слідчі розпочали кримінальні провадження і з’ясовують всі обставини, інформує пресслужба обласної поліції.

14 червня о 12:10 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП в селі Келихів Заболотівської територіальної громади. Виїздом слідчо-оперативної групи поліції на місце події встановлено, що 24-річний водій, керуючи автомобілем «Opel Zafira», не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на 50-річного пішохода. Останній рухався по дорозі в зустрічному напрямку. Пішоход отримав травми та доставлений до медичного закладу.

У водія відібрано зразки крові для встановлення, чи був він тверезим. Близько 08:30 сталася аварія по вулиці Потічна в Надвірній.

Поліцейські встановили, що 33-річний водій транспортного засобу «ЗАЗ» допустив наїзд на 14-річну дитину. Дівчинка перебігала дорогу в невстановленому місці та отримала тілесні ушкодження.

Правоохоронці перевірили водія на стан сп’яніння: чоловік був тверезий. За двома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби поліцейські вилучили, триває досудове розслідування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!